Jump to content

Idén is lesz Torkos Csütörtök

2016. 01. 18. 16:37

A vendéglátóhelyek és a közönség pozitív visszajelzései okán 2016. február 11-én a Magyar Turizmus Zrt. 11. alkalommal is megrendezi a néphagyományra épülő gasztronómiai akcióját, a Torkos Csütörtököt.

Az idei Torkos Csütörtök – amely a Magyar Turizmus Zrt. tematikus évének, a Gasztroélmények Évének a nyitánya is lesz egyúttal – idén a közönség tervei és szavazatai alapján új, minden eddiginél szerethetőbb arculattal büszkélkedhet.

Mindemellett a feltételek is részben megváltoznak. A Torkos Csütörtökön nem lesz kötelező a vendéglátóhelyeknek az alkoholtartalmú italokra ötven százalékos kedvezményt adni.

Minden másra viszont 50%-os kedvezményt kell nyújtani a csatlakozó szolgáltatóknak. (A feltételtől pozitív irányba természetesen eltérhetnek, vagyis továbbra is nyújtható az alkoholtartalmú italokat is magában foglaló teljes számla végösszegéből 50%-os kedvezmény, de ez nem kötelező.) A Magyar Turizmus Zrt. idén kiemelt figyelmet fordít a szabályok maradéktalan betartására is.

A legkorábban csatlakozó vendéglátóhelyek listája 2016. január 19-től már megtekinthető, és folyamatosan bővül, így érdemes mihamarabb jelentkeznie a vendéglátóhelyeknek. A regisztrációs ív, a részt vevő vendéglátóhelyek listája és minden egyéb információ itt található.