Jump to content

Munkába megy az ebéded

2016. 08. 12. 15:35

Pörög az életünk, és még főzni is kellene valamit. Mi legyen az? Finom, sok, egészséges, vigyázzon az alakunkra. Csakhogy időnk alig van rá. De jó lenne, ha kigondolnánk valami finomat, és már csak ennünk kellene! Egyáltalán nem létidegen ez. Figyeljetek csak!

Rohanó, pörgő életet élünk. Sokak mozognak a konyhában rutinosan, és szeretik elő és elkészíteni a különböző fogásokat. Ha szeretünk is a konyhában sürögni-forogni, olykor mégis hálátlan feladat főzni. Az ételkiszállító cégek áldásos munkáját ma már sokan veszik igénybe.

A technika és telekommunikációs eszközök adta lehetőségek már a gasztronómia területére is begyűrűztek. Kevés az időnk. Enni viszont szeretünk. Milyen jó is lenne, ha csak az étel varázsütésszerűen megjelenne előttünk és már csak fogyasztanunk kellene. Van rá lehetőségünk!

Háziasszonyként álmodoztál már arról, hogy valaki meglep egy finom, egészséges ebéddel? Ne álmodozz tovább! Rendelhetsz ételszállító cégektől. A hétköznapok áthidalhatók főzés nélkül. Még csak mosogatni sem kell.

Készíttesd el mással az ebéded. Házhoz is szállítják. Ha lúd, legyen kövér. Számos cég foglalkozik ételszállítással. Megkönnyítik az életünket. A kínálatokat átböngészve kiválasztjuk azt a menüt, amelyet szeretnénk, megrendeljük ebédünket akár egy egész hétre előre, és nincs is más dolgunk, mint falatozni.

Minden évben akár többször is, elkapja a hölgyeket a vágy, hogy alakjukból faragjanak itt-ott. A diétás étrend eltér az általánostól. Annak összeállítása más alapanyagokat igényel. Ráadásul nem biztos, hogy megfelel más családtagok igényének is. Miért kellene nekünk bajlódni a diétás ételek elkészítésével, ha van, aki azt megfelelő szakértelemmel átvállalja helyettünk?

 

Több ételszállító cég közül a Teletál Ételfutár az, amire rátaláltunk. Születésnapját ünnepli, méghozzá a tizenötödiket. Ennek méltó megünneplésére nemcsak különleges és ízletes ételekkel, országos kiszállítással, közel ezer munkatárs áldozatkész munkájával állnak rendelkezésünkre, hanem ajándék termékekkel, árkedvezményekkel is. Ez még nem minden. Egy ételrendeléssel akár megnyerheted a 15 wellness hétvégét vagy a külföldi utat választható helyszínnel.

Nem csak attól különleges ez az ételszállító cég, mert éppen szülinapos és számos kedvezményt, nyereményt tartogat, hanem mert igazi mesterszakács iránymutatásával készülnek az éttermi színvonalú ételek. Benke László vagy, ahogy az ország ismeri, Benke Laci bácsi azon fáradozik szakértelmével és ötleteivel immáron 15 éve, hogy a Teletál Ételfutár megrendelőinek minden fajta gasztronómiai igényét kielégítse.

 

Nem éheztetek meg?

További információt: www.teletal.hu