A Butterscotch Brulée Latte névre keresztelt újdonságot a híres francia édesség, a creme brulée ihlette. A hagyományos lattét a karakteres barna cukor és a gazdag ízvilágú, karamellizált vajból készült a butterscotch-szirup teszi krémessé, a tetejét pedig vastag tejhab és karamellizált cukrot idéző díszítés borítja.
Az új italkülönlegességet a hagyományos Starbucks kávé helyett a kávézópultokban a karácsonyi kávét váltó új Guatemala Casi Cielo kávéval is érdemes megkóstolni. A kávétermelés paradicsomából származó közepes pörkölésű dél-amerikai kávé finom virágos aromája és csokoládés utóíze kitűnően illeszkedik a Butterscotch Brulée Lattéhoz, de otthonra is érdemes beszerezni belőle. A Starbucks kávézókban január minden péntekén vásárolt szemes kávé után egy Tall méretű ital jár ajándékba.