Jump to content

Mától ebben a gyorsétteremben is reggelizhettek

2017. 03. 21. 15:12

Mostantól a KFC gyorséttermekben is pazar reggelikkel várnak. Ráadásul a világon elsőként Magyarországon nyitnak már kora reggel az éttermek.

A világon elsőként Magyarországon kóstolhatjátok meg a KFC ínycsiklandó reggeli menüit. A friss alapanyagokból készített kínálatban szendvicsek, édességek és többféle kávé közül választhattok, hogy jól induljon a nap. A gyorsétterem profiljával ellentétben a KFC Reggeli nem korlátozódik a csirkehúsra, inkább a friss, magyar tojásra helyezik a hangsúlyt.

Kínálatukban megkóstolhatjátok a tükörtojással és friss zöldségekkel gazdagított Ciabatta, Bagel, Reggeli Qurrito és a kívül ropogós, belül omlós Háromszög Szendvicsek bármelyikét, vagy akár a sajttal töltött Rollert is. Az ételek mellé pedig mennyi hosszú kávét, lattét, kapucsínót választhattok. És ha mindez nem lenne elég, megkóstolhatjátok a különleges amerikai palacsintákat, a csokoládés süteményeket vagy a málnás sajttortát, vagy a mennyei gyümölcsös joghurtot.

A KFC reggeliket március 21-én, keddtől próbálhatjátok ki valamennyi hazai gyorsétteremben. Az üzletek minden reggel 6 órától délelőtt fél 11-ig várnak, ha reggelire vágynátok.

(Forrás: gasztrokalandok.hu)