Jump to content

Így készül a pezsgőzselé

2016. 12. 28. 14:22

 

Pohárból inni a pezsgőt – olyan 2016-os! 2017-et köszöntsd izgalmas pezsgőzselével!

Próbáltad már a vodkazselét? Van egy jó hírünk, aminek a szilveszteri házibuli előtt különösen örülhetsz: pezsgőből is készíthetsz zselé formájú shotokat, amitől tuti minden vendéged dob majd egy hátast! Ennél menőbben nem is indulhatna 2017 – mutatjuk, hogyan készítsd!

Amire a pezsgőzseléhez szükséged lesz:

  • 2 csésze forró víz
  • 4 csomag ízesítetlen zselatin
  • 1 üveg krémszóda
  • 3/4 üveg pezsgő

Így készítsd el a pezsgőzselét:

  1. A forró vízben oldd fel a zselatint, majd hagyd hűlni pár percet.
  2. Öntsd hozzá a krémszódát és a pezsgőt.
  3. Minimum 3-5 órát pihentesd a hűtőben.

 Extra tipp: ha a boltban nem találsz krémszódát, készítsd el házilag: keverj össze szódát, vaníliaszirupot és egy kis tejszínt!

(Forrás: tasty)