A gödöllői Sulyán Cukrászda „Egy falat Mennyország” sütemény szaloncukor-verziója nyerte el Az év szaloncukra 2021 címet; az idén második alkalommal civil kezdeményezésként megrendezett versenyre a gyártók összesen 152 ízt neveztek.
Egyre több extrém, vagy legalábbis szokatlan ízpárosítással találkozhatunk a boltokban, legyen szó öntetekről, csokoládékról vagy üdítőkről. Nincs ez másképp az éttermekben sem, ahol gyakran látszólag egymáshoz nem illő alapanyagot párosítanak össze, mint például a csokoládét és a bacont.
Elkezdődött az idei advent és ezzel együtt a karácsonyi sütik időszaka is. Az ünnep közeledtét jól jelzi, hogy a Magyar Cukrász Ipartestület eredményt hirdetett az Év Bejglije rangos szakmai megmérettetésen.
Az űrtechnológiát is beveti a Stellar Pizza. A startup célja, hogy jövő év tavaszán elsőként Los Angelesben üzemeli be a robotizált mobil pizzériát, ahol elejétől a végéig gépek készítik el
Minden előzetes várakozást felülmúl az Andrássy út 41. alatt található, bő egy évvel ezelőtt megnyitott SZÉK forgalma, ahol a hagyományos székely ízek a legmodernebb konyhatechnológiával találkoznak. Réti Sebestyén, az étterem
A cégeket talán még inkább próbára tette a home office világa, hiszen a korlátozásokkal nemcsak a személyes találkozásokról, de az együttműködést elősegítő csapatépítésről is le kellett mondani. A Budapest Makery