Szeretem a gasztronómiai vonatkozású néphagyományokat. Annak ellenére, hogy alapvetően a változatosság híve vagyok és nem néhány ételből álló repertoárom van, mégis kifejezetten szeretem, amikor ugyanazt csináljuk bizonyos időszakokban. Újévkor malacot és lencsét enni, farsangkor fánkot sütni, Márton napon libát enni, stb... Ezek olyan jó dolgok.
Mindannyian megtanultuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Mutatunk is három gyors és mégis igencsak finom receptet, amikkel jól fog indulni a nap. Egy villám guacamoléval és sok sajttal megtöltött tortillát, egy meglepően finom banános palacsintát és a klasszikus Monte Cristo szendvicset.
Végre itt a hétvége, végre van idő kipróbálni a legújabb pofonegyszerű spur receptet, amit garantáltan mindenki imádni fog. A minden jóval megtöltött kenyércipót készítheted vacsorára, uzsonnára, de akár reggelire is. A legjobb pedig az benne, hogy a tölteléket úgy variálhatod, ahogy te szeretnéd. Mutatom, hogyan csináld.
A vendéglátóhelyek és a közönség pozitív visszajelzései okán 2016. február 11-én a Magyar Turizmus Zrt. 11. alkalommal is megrendezi a néphagyományra épülő gasztronómiai akcióját, a Torkos Csütörtököt.
Január a méregtelenítés hónapja. Megmondjuk, mivel csináld!
Bizony, vannak olyan ételek, amiket tilos lefagyasztani! Íme a lista.
Pizzát sütni nem különösebben bonyolult feladat. Akkor meg főként nem, ha kipróbálod a tökéletes házi készítésű pizzatészta receptjét.
Mindannyian megtanultuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Mutatunk is három gyors és mégis igencsak finom receptet, amikkel jól fog indulni a nap. Egy villám guacamoléval és sok sajttal megtöltött tortillát, egy meglepően finom banános palacsintát és a klasszikus Monte Cristo szendvicset.
Új év, új élet. Kezdjük az évet remek immunerősítő italokkal!