A koronavírus-járvány a hazai kis- és középvállalkozások történetét is jelentősen átírta. A tavalyi bezárások miatt például a vendéglátásban szó szerint egyik pillanatról a másikra kellett teljesen új, digitalizált működésre átállni.
Borászati élmény-látogatóközpont létesült Cserkeszőlőn a helyi önkormányzat által a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) pályázatán elnyert csaknem 230 millió forint támogatásból - közölte a projekt kommunikációját végző cég az
Pénztármentes kávézót nyitott tavaly év végén Budapesten a Kende Gastro Zrt; a családi vállalkozás alapítója sikeresnek nevezte az első magyarországi automata bisztrót, és megjegyezte, hogy a mesterséges intelligencián alapuló technológiával
A neszmélyi Hilltop Kamocsay Prémium Chardonnay 2019 és a villányi Günzer Tamás Pincészetének 2018-as Mátyás Cuvée-je lettek a Magyar Borszakírók Köre (MBK) által odaítélt Magyar Bor Nagydíj 2021 nyertesei.
Sorra nyerik a díjakat a Sweetic magas minőségű, különleges kivitelezésű csokodádéi, amelyek közt igazi egzotikumok is akadnak. A magyar csokoládémesterek évről évre olyan rangos, nemzetközi versenyeken mérettetik meg magukat, mint
A bodorka (Rutilus rutilus) kapta a legtöbb szavazatot a Magyar Haltani Társaság által hagyományosan meghirdetett és szilveszter napján lezárult év hala közönségszavazáson - közölte a szervezet elnöke szombaton az MTI-vel.
Elkezdődött az idei advent és ezzel együtt a karácsonyi sütik időszaka is. Az ünnep közeledtét jól jelzi, hogy a Magyar Cukrász Ipartestület eredményt hirdetett az Év Bejglije rangos szakmai megmérettetésen.
Az űrtechnológiát is beveti a Stellar Pizza. A startup célja, hogy jövő év tavaszán elsőként Los Angelesben üzemeli be a robotizált mobil pizzériát, ahol elejétől a végéig gépek készítik el
Minden előzetes várakozást felülmúl az Andrássy út 41. alatt található, bő egy évvel ezelőtt megnyitott SZÉK forgalma, ahol a hagyományos székely ízek a legmodernebb konyhatechnológiával találkoznak. Réti Sebestyén, az étterem
A cégeket talán még inkább próbára tette a home office világa, hiszen a korlátozásokkal nemcsak a személyes találkozásokról, de az együttműködést elősegítő csapatépítésről is le kellett mondani. A Budapest Makery
A második helyre is egy koppenhágai étterem, a Geraniumot rangsoroltak, míg a harmadik a spanyolországi Asador Etxebarri lett, amely séfjének, Victor Arguinzoniznak ítélték oda a pályatársai a legjobb séfnek járó
A közép-szlovéniai Horjul városkában található Gostisce Gric csatlakozhatott idén a Michelin-csillagos éttermekhez, amelyekből így már hét van Szlovéniában. Tavaly kaptak először Michelin-csillagot szlovén éttermek: két csillagot a Hisa Franko, öt