Egyre több jó minőségű magyar borközül választahatunk, de vajon tudjuk-e, hogy melyek számítanak igazán minőségi bornak? A TOP 100 magyar bor idén a fogyasztók számára valóban elérhető borokat rangsorolta.
A kotyogóst mindenki ismeri, szinte minden háztartásban megtalálható és sokan használják nap, mint nap. Azt viszont már valószínűleg kevesen tudják, hogyan kell az eszközzel igazán jó kávét főzni. Pedig a
Alig pár hónapja, hogy beszámoltunk a rózsaszín csoki megalkotásáról, a Nestlé máris formába önti a rubin csokit, és Kit-Kat-táblákat készít belőle, amelyeket először a japán és a koreai piacon hoznak
Ha eddig azt hitted, a gin tonicot nem lehet elrontani, figyelj, ahogy a legendás séf elmondja, hogyan készül a tökéletes verziója!
A világon elsőként rovartartalmú kenyér kerül piacra Finnországban. Házi tücsökkel teszik „ízletesebbé” a vekniket. Megtehetik, mert november eleje óta engedélyezik a rovarok árusítását étkezési célra az országban.
Szerkesztőség
2017.09.18.
A tipikus dán medvecukor az a fajta édesség, amit az emberek többsége nagyon nem kedvel és nem tudja megenni. Azonban azt tudnunk kell, hogy dánok minden mennyiségben tudnak fogyasztani belőle és rengeteg ételükbe tesznek a medvecukorból, ami természetesen egy idegennek nagyon furcsa szokás.
Kenyér, vaj, felvágott... Unod a banánt szendvicsedet? Ha a te is uzsonnát készítesz a gyereknek az iskolához, vagy egyszerűen csak szendvicsrajongó vagy, mint a Jóbarátok Joey-ja, esetleg szeretnéd feldobni a
Békéscsaba közelében állítják elő a milliárdosok körében óriási népszerűségnek örvendő különleges kaviárt. A luxuscsemegét a legnevesebb francia és orosz éttermek is a magyar cégtől vásárolják.
A világ legritkább tésztájának elkészítése annyira bonyolult és olyan sok időt igényel, hogy jó 300 éve csak egyetlen szardíniai család nőtagjai vannak a titok birtokában. Pedig még Jamie Oliver is
Csináljatok ti is tzatzikit és egyétek meg egy jó kis pitával, vagy egy grillezett husival! Ennél egyszerűbb nyári finomság nem is létezik, csak ne menjetek randizni utána.
A magyarok odavannak a fűszeres ételekért. Miért ne tehetnénk belőle a kenyérbe is? Bármelyik reggelit, vagy vacsorát feldobja, és szenvdicsnek is kitűnő alapanyag, amely már önmagában is nagyon finom egy
Az édességekről, nassolnivalókról nehéz lemondani. De ki mondta, hogy le kellene…? Inkább készítsünk saját magunknak édes-egészséges finomságokat. Ehhez az eper a legeslegjobb gyümölcs, aminek most éppen szezonja van.