Sütve, párolva, püréként? Mindenhogy isteni a krumpli, ha pedig egy kis újítást vinnél a jellegzetes ízvilágba, akkor próbáld ki a burgonyaspirált, ami egy kis plusz esszenciát visz ad a finom
A különleges péksütemény egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A belvárosban egyre másra nyílnak a bagelezők, ahol borsos áron kóstolót kaphatunk a kultikus finomságból. A csípős őszi hidegre való tekintettel otthonodba visszük
A Gastro&Hotel Design Award ismét gazdára talált, méghozzá a Radisson Blu Béke Hotel képében. Budapest három kategóriában is elismerést szerzett az idei Gastro&Hotel Design Award versenyen. Lássuk, hol érdemes elkortyolni
Október 31-én kísérteties kalandban lehet részed, már ami a gasztronómiai barangolást illeti. Vendégcsalogató, ízlelőbimbó ingerlő, nagyon finom – dobd fel egy vérfagyasztóan ízes koktéllal a Halloween bulid!
Kézműves szappan, lekvár, ékszer vagy csoki – vajon mindenki azt ír a termékére, amit akar vagy ellenőrzi bárki is, hogy mi kézműves és mi nem az? Egyáltalán van a
A borkedvelők néhány éve még vonakodtak a csavarzáras boroktól, idővel azonban megszokták, sőt, meg is szerették ezt a palackzárási technikát. Dr. Podmaniczky Péter, a Bognár pincészet borászati vezetője szerint egyre
Egyre több jó minőségű magyar borközül választahatunk, de vajon tudjuk-e, hogy melyek számítanak igazán minőségi bornak? A TOP 100 magyar bor idén a fogyasztók számára valóban elérhető borokat rangsorolta.
A Gasztrohegy koncepcióval Badacsony új fejezetet nyit a helyi gasztronómia történetében. A programsorozat nemcsak élményeket ad, de aktivitásra is sarkall.