Szerkesztőség
2016.01.28.
Szeretem a gasztronómiai vonatkozású néphagyományokat. Annak ellenére, hogy alapvetően a változatosság híve vagyok és nem néhány ételből álló repertoárom van, mégis kifejezetten szeretem, amikor ugyanazt csináljuk bizonyos időszakokban. Újévkor malacot és lencsét enni, farsangkor fánkot sütni, Márton napon libát enni, stb... Ezek olyan jó dolgok.
Szerkesztőség
2016.01.25.
Mindannyian megtanultuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Mutatunk is három gyors és mégis igencsak finom receptet, amikkel jól fog indulni a nap. Egy villám guacamoléval és sok sajttal megtöltött tortillát, egy meglepően finom banános palacsintát és a klasszikus Monte Cristo szendvicset.
Szerkesztőség
2016.01.22.
Végre itt a hétvége, végre van idő kipróbálni a legújabb pofonegyszerű spur receptet, amit garantáltan mindenki imádni fog. A minden jóval megtöltött kenyércipót készítheted vacsorára, uzsonnára, de akár reggelire is. A legjobb pedig az benne, hogy a tölteléket úgy variálhatod, ahogy te szeretnéd. Mutatom, hogyan csináld.
Szerkesztőség
2016.01.06.
Mindannyian megtanultuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Mutatunk is három gyors és mégis igencsak finom receptet, amikkel jól fog indulni a nap. Egy villám guacamoléval és sok sajttal megtöltött tortillát, egy meglepően finom banános palacsintát és a klasszikus Monte Cristo szendvicset.
Szerkesztőség
2016.01.03.
Új év, új élet. Kezdjük az évet remek immunerősítő italokkal!
Szerkesztőség
2015.12.31.
Szuper partifalatötleteket gyűjtöttünk nektek, hogy legyen mivel várni a vendégeket.
Szerkesztőség
2015.12.29.
Ki zöldségeli, ki nem, ki rak bele főtt tojást, ki nem, valaki ecettel, valaki fűszerpaprikával megszórva fogyasztja. Sem a felhasznált alapanyagokról, sem pedig a fogyasztás módjáról nincs megegyezés, ezért leírjuk a mi kedvencünket, ami bizony elég pőre és kényes az alapanyagra, ami ma a sertés.
Szerkesztőség
2015.12.22.
Őrülten finom édesség banánnal, csokoládéval és karácsonyi fűszerekkel. A bejgli és a zserbó mellett ilyet is süssetek idén!
Szerkesztőség
2015.12.20.
Ez a baconfonatba tekert pulykarolád talán az egyik legjobb dolog, ami a pulykával történhet. A pulyka nem éppen arról híres, hogy igazán ízgazdag és szaftos hús lenne, de mi most megpróbáltuk a lehető legtöbbet kihozni belőle. Úgy érezzük, hogy sikerült, ugyanis egy nagyon ízes, zöldfűszeres töltelék került belülre, a bacon pedig több ponton is gondoskodik róla, hogy az ízek igazán ki legyenek maxolva. Ehhez már csak hab a tortán a klasszikus gombamártás. Fantasztikus karácsonyi pulykavacsora, ráadásul másnap egy szendvicsbe belepakolva is brutál finom.
Szerkesztőség
2015.12.18.
Majdnem mindig marad egy kis pohár pezsgő az üveg alján, amelyet sajnál az ember kiönteni. nem is kell, készíts belőle ételt.
Szerkesztőség
2015.12.16.
Különlegességre, de a maga nemében mégis egyszerűre, megszokottra vágysz? Süss palacsintát, és öblítsd le pezsgővel. Tanácstalan vagy, hogy mi legyen az? Megmondjuk!
Szerkesztőség
2015.12.16.
Készíts otthon vendégeid számára exkluzív pezsgős italt!